Вчера, 6 февруари, стана ясно, че Под прикритие ще има нов

...
Вчера, 6 февруари, стана ясно, че Под прикритие ще има нов
Коментари Харесай

Под прикритие 6 - Мариан Вълев говори за новия сезон на сериала

Вчера, 6 февруари, стана ясно, че " Под прикритие " ще има нов шести сезон. На специфична конференция бяха разкрити и някои детайлности към това по този начин мечтано от всички почитатели завръщане.

" Под прикритие " се завръща със сезон 6

Михаил Билалов и Мариан Вълев още веднъж в деяние

Така стана ясно, че Юлиан Вергов ще влезе в една от основните функции, а Михаил Билалов и Мариан Вълев ще бъдат част от познатите лица от първите пет сезона, които ще гледаме още веднъж на дребния екран.

След конференцията Вълев показа пред Bulgaria ON AIR, че също като всички почитатели на сериала, и той чака с неспокойствие новия сезон.
анкета
Смятате ли, че шести сезон на " Под прикритие " ще се окаже сполучлив?
Да, няма по какъв начин да сбъркат Щом Куката и Джаро са там, на мен ми стига Не, пет сезона бяха задоволителни Не съм го гледал, само че ще наваксам
Да, няма по какъв начин да сбъркат

Щом Куката и Джаро са там, на мен ми стига

Не, пет сезона бяха задоволителни

Не съм го гледал, само че ще наваксам

" Зрителите могат да чакат да видят това, което обичат ", споделя още артистът. " Винаги съм приемал " Под прикритие " не толкоз като кино сериал, а по-скоро като извънредно значима платформа, върху която могат да бъдат разказвани публично значими и обществени истории, значими за генерации българи. "

Въпреки че признава, че дълго време е бил срещу връщането на " Под прикритие " към живот, когато опцията се е появила, Мариан Вълев е преосмислил позицията си. И в този момент няма самообладание още веднъж да влезе в облика на Куката и в паралелната галактика (както самичък се изразява) на сериала.

" Казах си: " Кой съм аз, че да откажа на " Под прикритие ", да откажа шанса на хората да го гледат. "

Мариан Вълев не е склонен и с метода, по който през последните години " избрани компании засипват хората с несериозни и евтини филми и сериали ". Точно поради това харесва " Под прикритие " - тъй като съгласно него е един същински сериал и новият сезон ще надмине упованията на феновете.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР